Our services

Owners' Community Administration

Owners' Community Administration

Owners' Community Administration description

Heritage administration

Heritage administration

Som experts en l’administració de Patrimoni Immobiliari per treure el màxim rendiment econòmic, sense preocupacions ni mals de caps pels nostres clients.

Legal and financial advice

Legal and financial advice

En l'activitat immobiliària qualsevol moviment sempre té repercussions jurídiques i financeres. De vegades aquestes repercussions són molt evidents i, d'altres, estan ocultes sota l'enorme reglamentació del sector econòmic i judicial.

Insurance

Insurance

Presentació de propostes d’assegurances de companyies de primer nivell, amb totes les cobertures necessàries i els capitals actualitzats que necessita una comunitat de propietaris.

Property Rentals

Property Rentals

Comercialitzem el lloguer d’un immoble al preu al millor preu possible i oferint al propietari les màximes garanties de cobrament dels lloguers.

Real estate selling

Real estate selling

Una operació de venda d’immoble sovint és complexa i en la mateixa intervenen molts factors que cal tenir en compte per tal de realitzar-la amb totes les garanties. Ens ocupem de cercar les millors opcions per vendre el seu immoble, realitzant les actuacions necessàries per aconseguir el millor preu possible amb les màximes garanties.

The form was sent correctly.